Mimosemestrální kurzy KMEV nabízené v zimním semestru 2021/2022

20. září
7. listopadu
2021

Katedra mezinárodních ekonomických vztahů a Centrum evropských studií vám v zimním semestru akademického roku 2021/2022 nabízejí

dva atraktivní mimosemestrální kurzy:

The impact of crises from the EU periphery perspective (2SE446)

a

Making a Sustainable Future of the EU: Business Practices & Governance (2SE429)

 

První kurz povede hostující profesor z Oxfordské univerzity (UK), dr. Othon Anastasakis (CV), a bude zaměřen na rozbor a dopady krizí (Eurozóny, migrace, geopolitické otázky ad.). Výuka bude probíhat prezenčně, intenzivní formou v RB 539a (v případě nepříznivé epidemiologické situace online v MS Teams). Uskuteční se 18. – 22. října 2021. Garantem kurzu je Mgr. Jarolím Antal, Ph.D. (v případě dalších dotazů kontakt zde). Další informace ke kurzu najdete zde.

 

Druhý kurz povede hostující profesor z Europäische Akademie Otzenhausen (D), Alexander Metternich (CV). Předmět je prakticky zaměřený a dozvíte se v něm více o udržitelném rozvoji a jeho vlivu na EU co do politik EU i podnikatelských strategií firem. Boj proti klimatické změně nabral v EU za poslední rok na intenzitě, tak se seznamte s aktuálním vývojem a možností reakcí firem. Výuka se uskuteční 3. – 5. listopadu 2021 prezenčně v NB 457 (v případě nutnosti reagovat na nepříznivý vývoj epidemie bude vyučován online v MS Teams). Garantem kurzu je Ing. Josef Bič, Ph.D. (v případě dalších dotazů kontakt zde). 

 

Mimosemestrální kurzy KMEV nabízené v zimním semestru 2021/2022